Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Принц Уилям често разказва за принцеса Даяна на децата си

отпечатай новината

21.06.2020 09:21 | Видян 2385 пъти

Принц Уилям често разказва за принцеса Даяна на децата си

Принц Уилям "пази жива паметта на майка си", като разказва "истории" за покойната принцеса Даяна на децата си. 37-годишният престолонаследник изгуби майка си, когато беше тийнейджър, след като тя загина в автомобилна катастрофа през 1997 г. в Париж.

Въпреки, че трите му деца никога не са виждали баба си, освен на снимки, той разказва на Джордж, Шарлот и Луи истории с нея, за да е сигурен, че ще знаят достатъчно за нея.

В дома му има снимки на Даяна, те са умишлено сложени навсякъде, за да напомнят на децата му за нея”. "Той и Кейт споделят истории с тях как Даяна е помагала на хората и колко те са я обичали". Този уикенд Уилям ще отпразнува своя 38-и рожден ден вярва, че в мислите му майка му ще е с него. Кейти добави пред сп. „ОК!”:

"Даяна много липсва на Уилям. Tова е много лично емоционално преживяване за него, че тя не е тук, за да споделят заедно живота. Но принцеса Даяна все още е значителна част от живота му”. Уилям и Хари проговарят за смъртта на принцеса Даяна в нов филм Уилям и Хари проговарят за смъртта на принцеса Даяна в нов филм В документален филм за смъртта на принцеса Даяна "Diana, 7 Days" нейният син, принц Хари, призна, че смята папараците за виновни за т... Прочети повече Уилям - който е по-големият брат на принц Хари и синът на принц Чарлз - наскоро говори за загубата на майка си по време на документалния филм на ВВС „Футбол, принц Уилям и нашето психично здраве“.

Той обясни: „Да имаш деца е най-големият променящ живота момент, всъщност е единственото важно нещо”.

Източник: Actualno
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !