Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Емили Ратайковски смени цвета

отпечатай новината

24.06.2020 15:49 | Видян 1276 пъти

Емили Ратайковски смени цвета

„Направих го!!!“. Това написа Емили Ратайковски в Instagram. Със серия от снимки и видеа в своята история, тя изненада феновете с новата си прическа. От брюнетка, моделът вече е блондинка.

След като много от фризьорските салони в САЩ останаха затворени, много от звездите започнаха да се грижат за косите си сами. Дори 29-годишната красавица успя да се подстриже сама и да покаже резултата преди няколко месеца. Сега обаче тя се е доверила на любимия си коафьор, на когото благодари за отличната работа в социалната мрежа.

Новият цвят на косата на Ратайковски определено ѝ отива. Това отбелязаха и доста от нейните последователи. Разбира се, някои не пропуснаха факта, че зад трансформацията ѝ стои платено партньорство с марката, на която тя е лице.

„Никога не съм боядисвала косата си, нито съм променяла значително дължината ѝ през целия си живот!“, споделя Емили.

На 7 юни моделът отпразнува своя рожден ден. Няколко дни след това тя е решила да се изруси, но направила уговорка да я боядисат веднага, ако не се хареса.

„... Излизам от карантината със свеж нов външен вид“, каза тя и уточни, че новата ѝ прическа е едно от най-забавните неща, с което е предизвикала себе си след изолацията у дома.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !