Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Playboy търси Мис Плеймейт 2020

отпечатай новината

25.06.2020 14:55 | Видян 1749 пъти

Playboy търси Мис Плеймейт 2020

Сп. Playboy е в трескаво издирване на новата носителка на титлата Playmate Of The Year 2020. Мъжката Библия от години сбъдва мечтата на много млади момичета в България и по света.

Приказката за Пепеляшка вече изживяха едни от най-известните жени в България - Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Жанета Осипова и актуалната носителка на короната - Михаела Тодорова. Носителките на титлата Мис Плеймет по традиция се превръщат в звезди само за една нощ.

Те блестят на кориците на всички модни и лайфстайл медии, а животът им се преобръща само за миг. През последните няколко години конкурсът се превърна в едно от най-елитните събития в България. Красавици от цялата страна се регистрират за участие, за да сбъднат мечтата си. А наградата за победителката тази година е повече от изкусителна.

Носителката на титлата Playmate Of The Year 2020 ще спечели 20 000 лв., чисто нов луксозен автомобил, корона, корица на сп. Playboy и ще се окъпе в слава като един от най-атрактивните топ модели в България. Организаторите съобщават, че остават броени дни до края на записването за конкурса.

Кандидатките могат да се регистрират за участие до 30 юни на или като изпратят име, години, телефон за връзка и свои снимки на:  cast.playboy@gmail.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !