Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Сръбска фолк звезда иска да пее на Гришо

отпечатай новината

08.07.2020 14:58 | Видян 1539 пъти

Сръбска фолк звезда иска да пее на Гришо

Турбофолк дива от съседна Сърбия иска да пее на ухо на Гришо. Теа Таирович дори се съгласява да изпълни парчето на Камелия „Луда по тебе”, което е любимо и на Новак Джокович.

Изкусителката, която е и последната дуетна половинка на трагично починалия Шабан Шаулич, признава, че не е фен на спорта, но за Димитров е чувала и знае песента на Камелия. И с удоволствие би я изпяла за него.

„Разбира се, че ще го направя за Гришо, защо не! Пея всичко, което хората ме помолят”, признава красавицата, пише „България днес”.

В момента сръбкинята е свободна и не е решила, дали в бъдеще е готова да си потърси за мъж българин или сърбин. „Все още не съм опознала добре вашите мъже. Трудно ми е да определя кои са по-красиви”, казва още тя.

И допълва, че в момента за нея е най-важна кариерата. „Истинската любов ще се появи отнякъде”, убедена е изпълнителката от Нови Сад.

Междувременно друга нейна колежка направо подлуди таблоидите, след като не отрече слухове за връзка с Димитров. Милица Павлович намекна, че между двамата наистина би могло да се случи нещо.

„Радвам се, че ме искат за снаха и че съседната страна има хубаво мнение за някой от нашия регион. Чух обаче, че Григор е заразен, така че от потенциална среща и любов нищо няма да излезе засега.

Той е бил с Никол Шерцингер? Е, не ме скарвайте с нея, обичам я”, бяха думите на Милица.

Припомняме ви, че Димитров се зарази с Covid-19 по време на визитата си в Сърбия, докато бе гост на турнира на своя приятел Джокович.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !