Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гуинет Полтроу се храни по аюрведа

отпечатай новината

16.07.2020 11:55 | Видян 1278 пъти

Гуинет Полтроу се храни по аюрведа

Хранене по принципите на аюрведа, периодично гладуване и прием на повече органична храна, пълна с полезни вещества. На това залага Гуинет Полтроу в новия си режим. Заради социалната изолация в Лос Анджелис, актрисата и съпругът ѝ Брад Фалчък са решили да променят начина си на живот, за да се чувстват добре, когато нямат достатъчно движение.

„Тъй като не пътувам, се връщам към основните неща, които ме карат да се чувствам добре“, разказа звездата пред GOOP.

Актрисата следва древното изкуство за дълголетие, основаващо се на пет основни принципа – пространство, земя, въздух и вода. Обединени в едно в човешкото тяло, те излъчват три вида енергия – вата, пита и кафа.

Друго нещо, на което Гуинет залага, за да бъде по-спокойна и уравновесена докато си стои вкъщи, е йогата. Тя посочва, че ходи на различни класове, като ги съчетава и с много разходки на слънце и свеж въздух.

Полтроу посочва още, че освен физическото здраве, психическото също не бива да се пренебрегва.

„Опитвам различни упражнения за дишане, като използвам приложения като Headspace и The Breathing App“, обяснява холивудската звезда, която си прави 3-минутни почивки след всяка техника.

47-годишната актриса, която има две деца от първия си брак, посочва още, че се опитва да бъде по-последователна в уелнес практиките, за да може да има някакъв ефект от всичко, което прави.

Междувременно Гуинет си е поставила за цел да пише всеки ден по 5 минути, за да тренира психиката си. Освен това, сутрин тя приема комплекс от витамини и коензим Q10, за да бъде по-здрава. Обича да си прави и маски за лице, но в ежедневието си почти не носи грим.  

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !