Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мадона ядоса Ани Ленъкс

отпечатай новината

06.08.2020 10:23 | Видян 1288 пъти

 Мадона ядоса Ани Ленъкс

Мадона беше цензурирана от Инстаграм, след като сподели със своите 15 милиона последователи видео, свързано с теория на конспирацията за коронавируса. Според Би Би Си в своя пост певицата твърдяла, че вече е открита ваксина срещу COVID-19, но това се крие, „за да се даде възможност на богатите да станат още по-богати“.

От Инстаграм са се намесили в профила й, затъмнявайки видеото и добавяйки надпис „Фалшиви новини“. Платформата също така насочила потребителите към страница, опровергаваща твърденията, съдържащи се във видеото, споделено от поп звездата, отбелязвайки, че ваксина срещу коронавируса все още не съществува.

Впоследствие видеото е изтрито от страницата на Мадона, но не и преди феновете й да го видят и остро да я разкритикуват за решението й да го качи. Сред възмутените е и Ани Ленъкс, вокалистката на бившата група Eurythmics, която коментира: „Това е същинска лудост. Не мога да повярвам, че поддържаш тези опасни шарлатани. Предполагам, че профилът ти е бил хакнат и ти ще обясниш по-точно какво се е случило“.

Между другото, във видеото се появява д-р Стела Иманюъл, лекар от Хюстън, която Мадона нарича „моя герой“. Тя обявява, че успешно е излекувала близо 350 пациенти с COVID-19 със спорния медикамент хидроксихлорохин.

Не за първи път Мадона отправя противоречиви послания относно коронавируса. През март тя пусна видео от банята си, полегнала във вана с розови листенца, откъдето обяви, че коронавирусът ще бъде „големият изравнител“ между различните социални класи. Два месеца по-късно тя разкри, че се е тествала за болестта и резултатът се е оказал положителен, а малко след това се появи на снимка от парти за рожден ден, на което се подвизава без маска.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !