Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Адвокатите на Бритни недоволни от поведението на семейството ѝ

отпечатай новината

10.08.2020 14:51 | Видян 1126 пъти

Адвокатите на Бритни недоволни от поведението на семейството ѝ

Напоследък Бритни Спиърс озадачава с поведението си своите фенове. Певицата публикува странни постове в социалните мрежи, които карат последователите ѝ да се тревожат за нейното психично здраве.

Ето че звездата се появи в оскъдно облекло със странен танц в Instagram профила си. Спиърс е в черен спортен сутиен и къси зелени шорти, а косата ѝ е тупирана.

„Момиче, добре ли си?“, „Изглеждаш странно“,питаха феновете под видеото. Част от феновете на американската певица пък искат тя да се грижи за финансите си вместо баща ѝ и мениджърите ѝ.

Преди няколко седмици братът на 38-годишната Бритни публично коментира попечителството над сестра си. Брайън Спиърс отбеляза, че Бритни отдавна иска да намери свобода и да си възвърне контрола над живота си, който сега принадлежи на голям кръг хора – лекари, адвокати, психотерапевти и от известно време – нейния баща.

Източник на списание UsWeekly заяви, че все повече роднини на попзвездата искат да се присъединят към борбата ѝ срещу нейното настойничество, която продължава от 2008 г. Например, майка ѝ Лин Спиърс възнамерява да даде възможно най-много интервюта, за да предизвика нова вълна от движението на фенките на #FreeBritney. Феновете на певицата са сигурни, че настойничеството е просто извинение да се контролират впечатляващите ѝ приходи.

Но адвокатите на звездата не останаха доволни от подобна намеса в играта (с изключение на бащата на Джейми, който нарече #FreeBritney просто конспирация).

„Адвокатите на Бритни не харесват, че семейството ѝ публично коментира отношението ѝ към попечителството и надеждите за свобода в бъдеще“, каза източникът пред изданието. Той добави, че настойничеството, което е удължено до 22 август, „сега е под строг контрол и може да приключи след пандемията“.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !