Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Дъщерята на Робин Уилямс погребана под грамада от спомени

отпечатай новината

14.08.2020 15:20 | Видян 2192 пъти

Дъщерята на Робин Уилямс погребана под грамада от спомени

С бели букви на черен фон Зелда – дъщерята на актьора Робин Уилямс, отбеляза шестата година от смъртта му в социалните мрежи. Звездата от паметни филми като „Нощ в музея“, „В какво се превръщат мечтите“, „Двестагодишен човек“ и много други, се самоуби на 11 август 2014 г. на 63 години. Едва след това стана известно, че актьорът е бил диагностициран със сериозно невродегенеративно заболяване и му е оставал още малко пълноценен живот. С бележка в Туитър 31-годишната днес Зелда, също актриса, изразява обичта и благодарността към своя баща, с когото са били много близки.

„Дори в добрите и нормални дни за мен е трудно да остана човекът, от когото се очаква да приема любезно нуждата на света да споделя своите спомени за него и да изразява съболезнования за смъртта му. Както съм казвала и преди, винаги съм била докосвана от вашата безкрайна любов към него, но има дни, в които почти ми се струва, че съм крайпътен мемориал – място, а не личност, където хората преминават пътьом, оставяйки своята обич, и после продължават в живота си, утешени от факта, че са я засвидетелствали. Понякога това ме кара да се чувствам като погребана под грамада от чужди, а не мои спомени. В крайна сметка, дори вагоните с рози тежат с тонове...“.

След това Зелда продължава: „Ако се чувствате в криза и търсите тази страница с надеждата по някакъв начин да го усетите близо до себе си, моля, използвайте някой от следните начини: Протегнете ръце. Потърсете помощ. Продължете да се борите“.

Зелда е дъщеря на актьора от втория му брак с Марша Гарсез Уилямс. Името й е вдъхновено от принцеса от видео игра на Nintendo.

Третата съпруга на Робин Уилямс – Сюзън Шнайдер, графична дизайнерка, с която той се запознава през 2009-а, наскоро обяви, че се подготвя излизането на документален филм, посветен на актьора. Заглавието е Robin's Wish („Желанието на Робин“) и това ще е интимен портрет от последните му дни, разказващ за битката му с болестта и за онова, което наистина се е случило.

„Ако имахме късмет, той щеше да има още 3 години живот – три тежки години. Вероятно би бил трайно хоспитализиран с деменция. Накрая той нямаше контрол дори върху гласа си, беше в трезво съзнание, но страдаше от тревожност. Съпругът ми се бореше със смъртоносна болест. Всички зони на мозъка му бяха засегнати. Това преживяване го разруши напълно“,

В документалния филм, за който вече излезе трейлър, Сюзън разговаря с лекарите, с приятели на актьори и с колегите му от последния филм на Робин Уилямс, „Нощ в музея: Тайната на фараона“. „За всички на снимачната площадка беше ясно, че с Робин се случва нещо. Помня, че един ден ми каза: „Не знам какво става с мен, това вече не съм аз“, разказва Шоун Ливай, режисьорът на филма.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !