Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дизайнер с критики към Кайли Дженър

отпечатай новината

19.08.2020 13:00 | Видян 1087 пъти

Дизайнер с критики към Кайли Дженър

Само преди дни Кайли Дженър навърши 23 години. Типично в стила ѝ, тя смени няколко тоалета и празнува рождения си ден цяла седмица. След сатенената рокля, с която духна тортата, най-младата милиардерка в света облече модел на френския дизайнер Оливие Рустейн. Показвайки неговото творение, обсипано с многоцветни скъпоценни камъни, тя не пропусна да му благодари.

„Благодаря ти, моя любов Оливие Рустейн, за перфектната рокля за рождения ден“, написа тя в Instagram и го отбеляза в социалната мрежа. Този вид реклама подразни друг дизайнер – Майкъл Костело, който изрази открито възмущението си.

Под публикацията на риалити звездата, той написа, че Кайли може да благодари и споменава кой ѝ прави дрехите само ако той си е платил за това. По думите му, има много негови колеги, които се грижат за перфектната визия на какви ли не известни личности, но трудът им остава недооценен само защото не са се договорили с тях за реклама.

„Благодаря ти, Оливие, за перфектната рокля за деня. И благодаря на дизайнерите без име, които работят неуморно денонощно по поръчка на дрехи, за които не е уговорена платена публикация“, написа той.

Според Костело, звезда от ранга на Кайли Дженър няма да обеднее, ако един път спомене кой се грижи за нейния външен вид без да търси пари в замяна. Той изтъкна, че не говори за себе си, защото сестрата на Ким Кардашян рядко носи негови модели по принцип.

Докато феновете засипаха Кайли с поздравления за това колко добре ѝ стои късата рокля в оранжево, няколко дни преди това я разкритикуваха за визията ѝ в клипа към песента „WAP“ на  Cardi B и Megan Thee Stallion. Там тя носи боди, ръкавици и ботуши с животински принт, заради които бе наречена „културен лешояд“.

Почитатели на двете изпълнителки стартираха подписка срещу Дженър, тъй като смятат, че с участието си във видеото, тя си присвоява културата на чернокожите.

„Защо Кайли е в моето музикално видео ли? Защото се държа прекрасно с моята сестра и дете по време на рождения ден на детето ѝ“, написа рапърката в опит да защити риалити звездата, чийто бивш мъж е много близък с нейния.

„Аз не виждам нищо нередно в нейното участие. Тя не краде нищо от изпълнителките. Петицията, която е с цел тя да бъде махната, е най-глупавото нещо, което съм виждал“, коментира жена в социалната мрежа.

Преди няколко години участие на Кайли Дженър в реклама, подкрепяща движението „Black Lives Matter“, също бе прието противоречиво. Тогава много хора я обвиниха в лицемерие.

Снимки можете да видите в нашата галерия !


Източник: tialoto






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !