Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бритни Спиърс: Не искам баща ми да ми е настойник

отпечатай новината

20.08.2020 11:14 | Видян 1197 пъти

 Бритни Спиърс: Не искам баща ми да ми е настойник

Бритни Спиърс моли съда да направи някои промени, касаещи хората, които имат право на попечителство върху нея.

Според нови съдебни документи, цитирани от E!News, изпълнителката не иска баща ѝ да изпълнява ролята на нейн надзорник, а правомощията му да бъдат прехвърлени на Джоди Монгомъри. Тя е част от екипа на Бритни и временно изпълнява ролята на надзорник, тъй като баща ѝ – Джейми Спиърс, трябваше да се погрижи за здравето си.

„Бритни не иска Джейми да се връща като нейн надзорник. Вместо това, тя иска г-жа Монгомъри да продължи дейността си, която извършва през последната година“, се казва в съдебните документи. Що се отнася до недвижимите имоти на звездата, Бритни иска да има квалифициран корпоративен довереник, назначен да се грижи за поддръжката на именията й.

В момента Джейми е единственият човек, който изпълнява тази роля. Адвокатът на Бритни моли съда да направи подходящите разпореждания за изпълняване на всички желания на звездата. По-рано през месеца г-н Спиърс говори за попечителството на дъщеря си, след като в социалните мрежи се появи движението #ОсвободетеБритни .

„Всички тези конспиратори не знаят нищо. Светът няма представа какво се случва у дома“, казва той. Добавя, че съдът в Калифорния ще реши какво е най-добро за дъщеря му и никой друг не трябва да се занимава със случая. Братът на Бритни също говори за участието на Джейми в живота на певицата.

Брайън Спиърс даде интервю в подкаста „As Not Seen“, където казва, че баща му е направил най-доброто, което е могъл, имайки предвид ситуацията, в която се намира.

Съдебното изслушване е насрочено за днес.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !