Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бащата на Джиджи Хадид подхрани слуховете, че е станал дядо

отпечатай новината

19.09.2020 09:16 | Видян 1599 пъти

Бащата на Джиджи Хадид подхрани слуховете, че е станал дядо

Джиджи Хадид е в очакване на първото си бебе, а вече излиза информация, че моделът вече е станала майка. За това подсказва трогателно писмо, публикувано в социалните мрежи от 71-годишният баща на звездата – Мохамед Хадид.

Той посвещава написаното на първия си внук – бебето на Джиджи и Зейн Малик. Появата на снимката с писмото засили подозренията на феновете на 25-годишния супермодел, че първото ѝ дете вече е родено. Все още няма официално потвърждение от звездата.

„Здравей, малко внуче, това съм аз, сърцето ми е изпълнено с щастие, доколкото е възможно“, написа Мохамед. „Дарявам ти Слънцето и Луната, желая ти най-щастливите дни. Знай, че дядо ще бъде винаги там, ще направя всичко за теб, скъпо дете.“

„В името на Милостивия Бог искам да кажа, че те обичам и се гордея с теб“, подписа поста Хадид, позовавайки се на най-голямата си дъщеря. Публикацията скоро беше изтрита.
 
По-рано Бела Хадид сподели забавна снимка с бъдещата майка. 23-годишната моделка се пошегува, че „кокът“ ѝ е заради бургер, но заобленият корем на Джиджи е заради Зейн.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !