Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Защо Карди Би взе решение за развод?

отпечатай новината

19.09.2020 09:49 | Видян 1353 пъти

Защо Карди Би взе решение за развод?

След три години семеен живот 27-годишната Карди Би подаде молба за развод с 28-годишния рапър Offset , с когото отглежда 2-годишната си дъщеря Кълчър.

Карди Би каза, че никога няма да се върне при съпруга си, но не посочи причината за несъгласието. Запознати отбелязват, че тя не може да се примири с поредното предателство на съпруга си.

„Карди не вярва на  Offset . През последните две години тя наистина се опитваше да му прости. Не ѝ беше лесно след последния скандал с предателство и дори имаше слухове, че той отново не ѝ е верен,“ каза източник на E! News. „Разводът шокира всички около тях. Те живееха заедно, отгледаха Кълчър и отвън изглеждаше, че се справят добре.“

Източник, близък до звездното семейство, разказа пред списание People, че преди Би е толерирала поведението на съпруга си заради дъщеря им и нежеланието да бъде опозорена, но всичко си имало граници: „Достатъчно ѝ беше“, отбелязва източникът пред изданието.

Двойката вече се сблъска с подобен проблем. През декември 2018 г. рап звездата скъса отношенията със съпруга си заради многобройните му изневери, но до февруари 2019 г. двамата успяха да се помирят.

Изглежда, че сега Карди Би е променила мнението си за подобни ситуации и тя напусна съпруга си няколко дни преди годишнината от сватбата. Певицата иска и попечителство над дъщеря им, както и справедливо разпределяне на семейното имущество.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !