Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Плеймейтките с турне в цяла България

отпечатай новината

23.09.2020 16:53 | Видян 1123 пъти

Плеймейтките с турне в цяла България

Феновете на Мъжката Библия в България са хиляди. Затова и турнето на претендентките за титлата Playmate Of The Year в България вече става традиция. Представянето на участничките се случва само в избрани клубове в цялата страна, а заведенията се пръскат от желаещи да се насладят на луксозното и бляскаво шоу на момичетата. Първа спирка от турнето на плеймейтките тази година стана елитния EGO Premium Club Стара Загора.

В петък, сред гостите на препълнения клуб, любопитните погледи забелязаха дори небезизвестният Динко Вълев от Стара Загора. Дали страховитият мъжага бе дошъл специално, за да гледа шоуто на плеймейтките или го свързва тайно познанство с някоя от тях - предстои да разберем. На следващата вечер красавиците бяха на официално представяне в Secrets Club Пловдив. Мъжката Библия винаги е отреждала специално място в сърцето си за Града на тепетата.

Не само заради невероятния дух, който носи и прекрасните хора, но и заради факта, че именно Пловдив е излъчил повече достойни участнички-плеймейтки, от всеки друг град в България, сред които и Николета Лозанова. Само тази година в конкурса участват две претендентки за титлата (и то какви- ослепителната Карина и първият транссексуален участник в конкурса Симона Галинова са именно от Пловдив.

За съвършената сценична визия на звездите, които все по-уверено стъпват в света на известните се погрижиха стилистите Джордж Тодоров и Вангелис Исикидис, както и топ-гримьорите Пепа Стоянова и Мариела Манолова. За доброто настроение на ВИП гостите се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich и бутикови вина BetterHalf Garage Wines.

Турнето на плеймейтките продължава на 16 октомври във Vogue Club Варна и на 24 октомври в Club Level Благоевград.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !