Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

ДА! Комат с най-хубавия хляб с квас и още много нещо

отпечатай новината

23.09.2020 18:00 | Видян 1082 пъти

ДА! Комат с най-хубавия хляб с квас и още много нещо

Култовата фраза от Оркестър без име: „море, любов и .... още нещо” в случая с една от най-добрите пекарни в София с прекрасното име Комат, може да се представи така: „хляб, квас и ... още много нещо”.

Защото в помещението, където при соца имаше странен магазин до прекрасната черква Рождество Богородично в Добруджанския квартал на София, общински известен като Лагера, в който се продаваха извънредни за времето неща – примерно японско уиски Suntory почти за без пари – няколко лева, а сега този производител е световен феномен с брандовете си и то в най-високия клас на благородната напитка. Но това е минало...

Днес тук пак се продават извънредни неща. Например най-добрия хляб с квас в София. Той е като домашен или френски – въздушен, не сплъстен като некачествените продукти, които населението масово поглъща, пробутвани му за „насъщния”. Могат да се намерят обаче и сладкиши – по-традиционни и по-евро, и всякакъв вид специални погачи. Обслужването е любезно. Всичко се прави на място и това ясно се вижда от всеки клиент.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !