Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Дони и Нети отбелязват 20 години на сцена

отпечатай новината

01.10.2020 12:24 | Видян 773 пъти

 Дони и Нети отбелязват 20 години на сцена

Музикалното дуо Дони и Нети ще отпразнува две десетилетия от изпяването на първия си тон заедно. Поводът певческото семейство ще отбележи с концерт на 7 октомври, като ще го съчетаят с издаването на съвместния им албум „2020“.

Над един час Дони и Нети ще танцуват в ритъма на парчета като „Весело шумя“, „Този филм“, „Пепеляшка“, „Страхотен ден“, „Луната спи“, „Тази вечер аз съм хубава“, „Червило“ и др.

Мястото на празника е арт клуб „Пей сърце“, а стартът е заложен за 19 ч., когато певците ще разкажат как са се променили през семейните си 20 години. Личните си преживявания те ще обвържат несъмнено и с музиката си.

Песните са в аранжимент на Дони, Дани Милев и Иван Христов, а Дони е автор на и музиката и текстовете им. Пропускът за музикалния празник ще струва на меломаните 40 лв.

Припомняме, че дискът „2020“ е първият за Дони и Нети от 15 години насам. Последният общ албум на семейството - „Този филм“, излезе през 2005 г. Няколко години по-рано пък те работиха заедно по самостоятелния албум на Нети, който носеше и нейното име.





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !