Грандиозният финал на Маскираният...

Грандиозният финал на втори сезон на „Маскираният...

Кампания с родни звезди в помощ на...

       Социалните инициативи на...

Лили Джеймс с коментар за аферата ѝ с Крис Евънс

отпечатай новината

29.10.2020 16:40 | Видян 261 пъти

Лили Джеймс с коментар за аферата ѝ с Крис Евънс

Били ли са заедно Лили Джеймс и Крис Евънс? Известните актьори предизвикаха слухове за романс между тях в началото на юли, когато папараците ги забелязаха на среща в Лондон. Няколко дни по-късно 39-годишният Крис Евънс и 31-годишната Лили Джеймс се срещнаха в парка, за да хапнат сладолед, а няколко месеца по-късно източници обявиха раздялата на звездата от „Имението Даунтън“ с приятеля ѝ Мат Смит.

После Лили беше хваната в нежна прегръдка с друг актьор, 51-годишния Доминик Уест, който от дълги години е щастливо женен за Катрин Фицджералд (двойката има четири деца). На фона на разгорещената драма Джеймс дори отмени част от пресконференцията, посветена на филма ѝ „Ребека“.

Наскоро в мрежата се появи интервю на актрисата за The Guardian, записано преди връзката ѝ с женения мъж да стане публична. Лили беше попитана за състоянието на връзката ѝ с Крис Евънс и тя призна, че е прекарала цялото лято в лондонския си дом съвсем сама: чела стихове на глас и гледала филми.

На уточняващия въпрос на журналистката дали е била сама през цялото лято, Джеймс многозначително отговори с „закачлива усмивка“: „Няма коментар... Не мога да призная, че съм нарушила закона, нали знаеш.“

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !