Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Гардеробът се преражда в режим „направи си сам

отпечатай новината

09.11.2020 17:51 | Видян 1427 пъти

Гардеробът се преражда в режим „направи си сам

Красотата понякога изисква жертви. Модата обаче невинаги изисква дебел портфейл... особено когато си в настроение да „рециклираш“. Есенното почистване на гардероба ни дава прекрасна възможност да тестваме креативността си с дрехите, които не сме сигурни, че бихме облекли отново. Или поне не във вида, в който изглеждат в момента.

След като през последните месеци привикнахме на режима „направи си сам“, покрай изолацията в началото на световната пандемия, днес е време да понаберем от засетите плодове. Иначе казано – с малко вдъхновение и старание, да вдъхнем нов живот на овехтелите ни дрехи.

Сред триковете, които можете да приложите дори да нямате никакъв опит (или желание) да майсторите с игла и конец в ръка, е цветната експлозия върху дрехите. Най-често тя се прилага върху памучни бели блузи, тениски и т.н. За да ги освежим, първо трябва да изплакнем дрехите и да ги оставите да поизсъхнат докато останат само влажни. След това на различни места ги връзваме със силиконови ластици и ги заливаме с различни бои за текстил.

Ако искаме да постигнем визия, която да ви върне с машина на времето до 60-те, използваме повече багри. За по-съвременен вид обаче експерти препоръчват да експериментираме само с два цвята. Когато сме готови, поставяме дрехата в найлонова торба, оставяме да изсъхне за около 8 часа и изпираме.

Отново с цветовете ще се заиграем и със следващия трик, който има по-скоро обратния ефект – вместо да добавяме по-ярки цветове към дрехите, ще им придадем винтидж вид с помощта на белина.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !