Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бодигард на Бранджелина разкри най-големия им страх

отпечатай новината

15.11.2020 10:15 | Видян 2064 пъти

Бодигард на Бранджелина разкри най-големия им страх

Марк Билингъм - бивш бодигард на актьорската екс двойка Анджелина Джоли и Брад Пит разкри пред сп. Woman's Day кой е бил най-големият страх на тяхното семейство.

По думите на 53-годишния Билингъм най-тежко от всичко звездите преживявали вероятността, че децата им могат да бъдат отвлечени, ето защо се отнасяли много сериозно към тяхното обкръжение.

"Беше страхотно да работя с такива известни хора. Много научих от тях, те пък много научиха от мене и прелестта на съвместната ни работа се състоеше най-вече в нашето взаимно уважение", отбелязва телохранителят. Той разказва още, че единственото, което го шокирало в поведението на актьорите, било това как те намират време за всичко - от семейния живот до професията и благотворителността.

През септември стана известно, че бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли са престанали да посещават семейната психотерапия и в отношенията им се е появило напрежение. Двамата имали нови разногласия относно опеката над децата им. Пит иска да си поделят попечителството по равно, докато Джоли заявява, че ще се съгласи на това единствено при условие че децата могат да бъдат изведени от Лос Анджелис.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !