Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Хейли Бийбър коментира началото на връзката си с Джъстин

отпечатай новината

23.11.2020 09:09 | Видян 799 пъти

Хейли Бийбър коментира началото на връзката си с Джъстин

Дали Хейли Бийбър е заменила Селена Гомес във връзката ѝ с Джъстин Бийбър, бе сред въпросите, които мнозина си задаваха, когато стана ясно, че двамата са заедно.

В разговор с Ашли Греъм 23-годишният модел сподели нови подробности за романа си с Джъстин Бийбър и отговори на всички недоброжелатели, които все още не вярват в искреността на брака ѝ.

Факт е, че певецът често намира утеха в обятията на бъдещата си съпруга, след като се раздели със Селена Гомес и годежът му с Хейли също беше предшестван от кратко събиране с попзвездата.

В подкаста на Pretty Big Deal дъщерята на Стивън Болдуин изясни ситуацията: „Хората не знаят, но говорихме известно време, преди да се съберем отново. Противно на общоприетото схващане, той беше самотен тогава, а аз бях сама и ние просто се опитвахме да разберем живота.“

Селена и Джъстин подновиха връзката си в края на 2017 г., но през март 2018 г. стана ясно, че са решили да си вземат почивка един от друг. Няколко седмици по-късно Бийбър бе забелязан в компанията на Хейли Болдуин и през лятото той ѝ предложи брак. Звездите станаха съпруг и съпруга след няколко месеца, но сватбената церемония се проведе едва през 2019 година.

 


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !