Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Буковска се предлага в нета срещу 400 кинта

отпечатай новината

27.11.2020 16:53 | Видян 2206 пъти

Буковска се предлага в нета срещу 400 кинта

Отчаян ход да припечели някой лева по време на криза е направила актрисата Йоана Буковска.

Звездата от "Дунав мост", кояот първа пропищя за затварянето на театрите и свалянето на представленията, е измислила как да си докарва допълнителни доходи.

От седмица насам Йоана предлага иновативна услуга - поздравително видео от нейно име към вас, вашите близки или приятели, за какъвто и да било повод, което записва с телефона си и ви изпраща. Това обаче се случва срещу заплащане, а безобразно високата тарифа на Буковска е 399 лева.

Непосилната цена обяснява защо още никой не си е поръчал поздрав от нея, а част от почитателите й не крият възмущението си от нейната неадекватно висока самооценка. Буковска още беснее за пропадналото й национално турне, в което трябваше да играе моноспектакъла си в 15 града. След като ангажиментите пропаднали, тя дори се почудила дали да не започне работа като продавачка в столичен мол, пише Ретро.

За да закърпи семейния бюджет, тя решила да се откаже от родната си къща в Габрово и да я продаде. Веднага се появили купувачи, които я взели, а Йоана изкара добра сума от сделката.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !