Само за месец: КЗК одобри продажбата...

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) одобри...

Не може социалните мрежи да...

Репортери без граници" (RSF) предлага способи против...

Джорд Клуни не искал да се жени

отпечатай новината

02.12.2020 17:03 | Видян 610 пъти

Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни разкри, че никога не е имал намерение да се жени. Той и съпругата му Амал, с която си казаха „да“ през 2014 г. малко повече от година след началото на връзката им, първоначално не са планирали сватба и деца.

"Никога не сме говорили за брак, когато излизахме. Попитах я съвсем неочаквано и на нея й отне много време да каже „да“. Бях на колене около 20 минути и накрая казах: "Виж, бедрото ми не издържа повече.", сподели той пред CBS Sunday Morning.

Освен това двамата никога не са мислели за наследници и съвсем не са очаквали близнаци.

"Отидохме на лекар за ултразвук. И те ни поднесоха новината: "Имате момченце! ", а аз си казах : "Момче, фантастично!" След което те продължиха: „И още едно до него“… Бях готов за едно, вече бях на възраст и изведнъж – две... По принцип е трудно да ме накараш да млъкна, но тогава просто стоях там около 10 минути, втренчен в листа хартия и си мислех: „Какво? Две ли?", разказа Клуни.

Сега обаче холивудският актьор не може да бъде по-благодарен, че е съпруг и баща на две деца. Клуни сподели още, че е изключително доволен, че близнаците му се имат един друг. "Невероятно е", смята той.

"Няма съмнение, че Амал промени целия ми живот. Това беше първият път, когато всичко, което тя правеше и всичко около нея беше много по-важно от всичко, свързано с мен.", каза още той.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !