Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Откраднат живот свършва тази година

отпечатай новината

28.01.2021 11:28 | Видян 1036 пъти

Откраднат живот свършва тази година

Медицинската драма „Откраднат живот“ ще излъчи и последния си епизод тази година. Това стана ясно, след като Алекс Сърчаджиева разкри, че надслова на новия сезон ще бъде „Финалът“.

„След 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала на сериалa с най-голям брой епизоди в българския ефир. „Откраднат живот: Финалът“ ще завърши историята, докоснала милиони зрители, с въздействащ сезон, нови герои и ключови развръзки за някои от най-обичаните лекари“, обявяват от Нова телевизия, които излъчват продукцията.

Именно на Сърчаджиева се пада честта не само да стартира „Откраднат живот“, като влезе в ролята на младата Кръстева, но и да закрие сериала в престилката на коремния хирург Габриела Димова. Екранният й баща, изигран от Любо Нейков пък ще бъде зам. министър на здравеопазването.

„Радвам се, че имам възможност да се върна. Екипът е изграден от невероятни професионалисти, които правят всичко с много любов – вероятно това е тайната на успеха на този сериал. Героинята ми е момиче, което има съмнение дали попада на това място заради длъжността и влиянието на баща й или заради собствените й качества“, обяснява Сърчаджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !