Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

За първи път - "Депутат айдъл" и "На 4 уши"

отпечатай новината

29.05.2009 16:45 | Видян 3910 пъти

За първи път -

Тази събота в „Пълна лудница” за първи път ще видим „Депутат Айдъл”, където „нормалните” хора решават да влязат в голямата политика. Една представителка на най-древната професия ще представи програмата си, в която са включени някои уникални „политически” техники и похвати. Например в един ден от седмицата тя е готова напълно безплатно да обслужва социално слаби хора... а в друг ден социално дебели хора! А който гласува за нея ще получи и целия пакет услуги, които тя предлага. Другият кандидат в „Депутат Айдъл” пък е хомосексуалист, който възнамерява да оправи България, като направи всичко в розово!

Нова е и пародията „На 4 уши” със Сладуранка Ризова. Неин първи гост е мега-звездата Спиро. Съвсем не на 4 уши, а пред цяла България той ще направи скандални разкрития, за това кой непрекъснато го копира, както и каква е историята на всеки един от хитовете му.

Очакват ни и нови два епизода от сагата „Разрешена любов”. В първия Явор отива при Анастасия с молба да стане корица на еротичното й списание! Това желание обаче не е самоцелно, а продиктувано от неудържимото му желание за мъст!
След това ще видим и как Явор и Крис решават да заживеят заедно, за да не разделят близнаците на Елица… но всъщност лежейки в едно легло ще осъзнаят, че имат нещо, което ги сближава много повече от това!

И разбира се не на последно място, „На шкембе” с Гола, където Главният готвач на стола в Парламента Шкемби Чорбев ще разкрие рецептите на някои от най-предпочитаните от политиците ни блюда. Цяла България ще научи тайните съставки и начин на приготвяне на прословутото депутатско кюфте, както и как се прави най-вкусното свинско със зеле по Догански.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !