Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Ким Кардашиян влезе в клуба на супербогатите, вече е милиардерка

отпечатай новината

07.04.2021 13:35 | Видян 797 пъти

 Ким Кардашиян влезе в клуба на супербогатите, вече е милиардерка

Американската реалити телевизионна звезда и бизнесдама Ким Кардашиян Уест (40 г.) се присъедини към клуба на супербогатите, влизайки в класацията с милиардери на сп. Forbes, предаде Би Би Си, цитирана от БНР.

Нетната стойност на богатството ѝ се оценява на 1 млрд. долара, благодарение на нейните инвестиции в козметика и облекло, както и приходите ѝ от телевизионни участия и инвестиции.

Сега тя е една от 2755 души в списъка на милиардерите в света на Forbes.

Основателят на "Амазон" Джеф Безос продължава да е първи в класацията със 177 млрд. долара.

Други американци, добавени през изминалата година към списъка на най-богатите хора в света са основателят на приложението за запознанства Bumble Уитни Улф Хърд (1,3 млрд. долара), режисьорът Тайлър Пери (1 млрд. долара) и Мириам Аделсън (38,2 млрд. долара), вдовица на казино магната Шелдън Аделсън.

Съпругът на Кардашиян Кание Уест, с когото са разделени, също е в списъка със състояние от 1,8 млрд. долара, но сестра ѝ Кайли Дженър бе свалена от класацията миналия май на фона на обвинения, че дала неверни данни.

През март Bloomberg обяви, че Кание Уест е станал най-богатият чернокож американец със състояние от над 6 милиарда долара, но после Forbes оспориха това твърдение, представяйки актуална информация за финансите на рапъра и бизнесмен, което се равнява на 1,8 милиарда долара. И това пак е голям скок в сравнение с месец май миналата година, когато сумата бе около 1,3 милиарда долара, но все пак е твърде далече от 6,6 милиарда, както се твърди в Bloomberg.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !