Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Сравниха Клои Кардашян с извънземно

отпечатай новината

10.06.2021 11:58 | Видян 792 пъти

Сравниха Клои Кардашян с извънземно

Всяка по-суетна жена иска да изглежда добре на снимките, които споделя в профилите си в социалните мрежи. И за да постигне това, използва какви ли не програми и филтри. Но понякога се получава така, че от много корекции, образът съвсем се обезличава. Ето например Клои Кардашян, която наскоро бе сравнена с извънземно заради начина, по който изглежда след естетични корекции и промяна на реалните ѝ снимки в Instagram.

Миналата седмица риалити звездата се появи във видео на Keeping Up With the Kardashians. Там тя рекламира продукт срещу мигрена, но вместо въпроси за това как действа той, получи критики.

„Изследванията показват ли, че колкото повече пластични операции има някой, толкова по-вероятно е да страда от мигрена?“, написа жена под клипа и посочи, че Клоуи е толкова променена, че не разбира как от фармацевтичната компания са ѝ платили за рекламата на лекарството им.

Кардашян не остана длъжна на своята последователка и ѝ отговори в Twitter, че няма да търпи подобно отношение и има правото да я блокира.

„Опитвам се да помогна на много хора“, продължи звездата. Клои Кардашян не за първи път влиза в спор с фенове заради променения си външен вид. Ако сравним няколко от последните ѝ снимки в социалните мрежи, ще видим, че носът, скулите и очите ѝ изглеждат различно на всяка една. Като това не идва само от грима ѝ. Още през май миналата година тя получи остри реакции за това, че коригира твърде много кадрите си, а преди близо месец нейна снимка по бански, без фотошоп, уж случайно бе качена от човек от екипа ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !