Ето какво прави днес невярната...

Феновете на "Биг Брадър" със сигурност...

Алекс и Диляна подпалиха мрежата

Алекс Богданска и Диляна Попова нагорещиха до краен...

Ето какво призна за бременността Джулиана Гани

отпечатай новината

19.05.2022 12:09 | Видян 377 пъти

Ето какво призна за бременността Джулиана Гани

Бременна ли е наистина Джулиана Гани или това е поредната силно преувеличена "новина" за привличане на вниманието от силиконката. Факт е, че тя и новото й гадже са неразделни, демонстрират бурна любов и като нищо скоро да станат трима.

И, все пак, ако попитате тунингованата блондинка, тя няма да го потвърди, но и не го отрича, което прави намек, че вероятно се подготвя за нещо такова скоро.


"Последнo-бременна ли съм или не съм. Как толкова скоро ще имаш второ, та вие не се познавате? Еее, истината е някъде по средата.. Но нали вие сте моите съдници. Безгрешните", написа наскоро Гани от Дубай. 

На кадрите, които качва обаче, прави впечатление, че тя или по някакъв начин прикрива корема си - небрежно с ръка или пък чрез ръката на новото си гадже, или е с дреха с висока талия. А евентуалната си бременност, поне засега, отказва да коментира конкретно. 


Като нищо може да се окаже, че в скоро време Джулиана Гани и новият й ще станат родители - той за първи път, тя - за втори. Но както се казва - ще почакаме, ще видим.

А междувременно, докато стане ясно дали силиконката чака второ дете, наскоро тя представи с голямо вълнение и своя собствен бранд за добавки.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !