Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Над 320 човека подкрепиха каузата на Бригита в клуб „Червило”

отпечатай новината

21.07.2009 10:40 | Видян 3952 пъти

Над 320 човека подкрепиха каузата на Бригита в клуб „Червило”

Над 320 човека бяха сред гостите на специалното благотворително парти в столичния клуб „Червило”. За благородната кауза пяха Сантра и Кристо, а всички средства от входа на събитието, както и сумата, набрана в специална урна, отиват за планираното лечение на Бригита в  Германия.

„Никой не е „застрахован” пред подобни съдбовни стечения на обстоятелствата, които променят не само твоя живот, но и този на всички около теб. Ние сме тук, за да помогнем на това прекрасно момиче отново да танцува”, сподели певицата Сантра. „В такива моменти всички трябва да сме единни в името на общата цел. Искам Бригита точно след една година да бъде на този дансинг и отново да танцува!”, емоционално добави изпълнителят Кристо. На сцената те посветиха на Бети специално акапелно изпълнение на хита си „Без теб”.

Вечерта на Бригита в Червило беше поредната активност от каузата по набиране на средства на пострадалото в тежка автомобилна катастрофа деветнадесет-годишно момиче,  наречена SOS Бети. Германски специалисти гарантират успешно възстановяване срещу сумата от 80 000 евро, която не е по силите на семейството на Бети. За да има успех, първата операция е насрочена за 15 август тази година, а към момента с помощта на стотици дарения от различни хора и компании, общата сума, набрана по кампанията е в размер на около 40 000 евро. Копия от оригиналните документи, свързани с кампанията, както и различните варианти за спонсориране на каузата, можете да откриете на www.sosbety.org.

Кампанията на Бригита може да бъде подкрепена и чрез изпращане на кратко съобщение SMS с текст DMS Bety на номер 17 777 (за абонати на Mtel, GLOBUL и vivatel). За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !