Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Бела Хадид се появи полугола в Кан

Американският супермодел от палестинско-холандски...

Принц Уилям отмени всичките си ангажименти, за да бъде до Кейт след операцията й

отпечатай новината

18.01.2024 12:02 | Видян 587 пъти

Принц Уилям отмени всичките си ангажименти, за да бъде до Кейт след операцията й

Принц Уилям няма да поема никакви официални задължения, докато Кейт Мидълтън остава в частна лондонска болница, за да се възстанови от коремна операция. Това написаха от Mirror.

Принцесата на Уелс се лекува в болница след успешна коремна операция, разкри днес дворецът Кенсингтън.

42-годишната Кейт беше приета в Лондонската клиника във вторник за планираната процедура. Бъдещата кралица трябва да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си.

Вероятно принцесата ще прекара между два и три месеца в възстановяване и не се очаква да се върне към обществените задължения преди Великден въз основа на настоящите медицински съвети, каза дворецът.

Поради това принц Уилям няма да поема официални задължения през следващите няколко седмици, тъй като той съчетава присъствието си до Кейт с грижите за децата им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Вече няма да има международни пътувания за принца и принцесата през следващите месеци - някои кралски пътувания ще бъдат отложени след съобщението този следобед.

Смята се, че двойката е планирала пътуване до Рим, но това е под въпрос, докато не е сигурно дали принц Уилям ще присъства на наградите BAFTA, събитие, което той обикновено посещава заедно с Кейт.

Това щеше да бъде встъпителното пътуване на двойката от името на правителството като принц и принцеса на Уелс. Това се дължи на техническа причина, тъй като миналогодишното пътуване до Бостън за наградата Earthshot на принц Уилям беше прието като лична инициатива.

Дворецът отказа да потвърди от какво е била лекувана Кейт, но потвърди, че състоянието не е раково.

Кейт е близо до семейството си, а нейните родители Карол и Майкъл Мидълтън и сестра й Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън са готови да се съберат и да помогнат за възстановяването й в дома на семейство Уелс в Уиндзор. Говорител каза: "Принцесата на Уелс оценява интереса, който ще предизвика това изявление."

"Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното желание да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и желанието й личната й медицинска информация да остане поверителна."

"Следователно дворецът Кенсингтън ще предоставя актуална информация за напредъка на Нейно кралско височество само когато има важна нова информация за споделяне."

"Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати от факта, че трябва да отложи предстоящите си ангажименти. Тя очаква с нетърпение да възстанови колкото се може по-скоро."
















автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !