Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ванга ми каза, че извънземните са сред нас: Нешка Робева

отпечатай новината

26.03.2024 14:43 | Видян 366 пъти

Ванга ми каза, че извънземните са сред нас: Нешка Робева

Избирали да се вселяват в невинни деца, разкри треньорката на "златните момичета"

"Ванга ми каза, че извънземните са сред нас." Това сензационно разкритие за думите на легендарната пророчица направи Нешка Робева, пише България днес.

"Не мога да си спомня точно годината, когато чух това от Ванга, 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да говорят за един "Кики", така бяха нарекли "зеленото човече" или полтъргайста, вселил се в дома на пловдивското семейство Мичеви и даващ "сигнали" на дъщеря им Десислава", връща лентата назад треньорката на "златните момичета". Тя допуска, че именно заради огромния интерес на българите в този период, силно подклаждан от медиите, се е стигнало до нейния разговор за чуждоземците с Ванга.

Непосредствен повод за посещението в дома на петричката пророчица обаче не станал мистериозният и досега "Кики", който оттогава не е давал признаци на живот, а публикациите, че в този ден "извънземни щели да дойдат при Ванга и тя ги очаквала", разказва Робева. "И както говорехме, я попитахме: "Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?". И тя каза: "Не". И тогава й зададохме и този въпрос: "А има ли извънземни? И тя ни отговори, че има", довери още детайли от паметната среща бившата грация.

Ветеранката на художествената гимнастика у нас си спомни, че великата ясновидка дори посочила видовете инопланетяни. "Не само че ги има, но и са най-различни", разкрила Ванга. "От Козирога имат канал към Земята", това бяха точните й думи", поясни Нешка Робева.

Бившата шампионка добави, че по време на беседата Ванга описала и външността на "зеленото човече" Кики, изтормозило фамилията от Града на тепетата. "Описанието на Ванга съвпада с това, което виждаме в египетските пирамиди - човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, така ни го представи тя. Спомням си отлично всичко, защото съм виждала тези фигури и веднага ми направи впечатление", сподели още Робева.

Тогава пророчицата от Рупите признала и че "Кики идвал при нея". "Леля Ванга каза още, че не всички извънземни са добронамерени. Може би не употреби точно тази дума, но смисълът е същият. "Но другите, каза тя, са лоши", довери легендарната треньорка.

Топпророчицата на България допълнила, че инопланетяните "се вселявали в човеците". Избирали, добавя Нешка Робева, "такива невинни души". "Даже спомена деца - 13-14-15-годишни. Според нея те ставали агресивни, започвали да не слушат родителите си", спомня си една от емблемите на художествената гимнастика. "Затова се карат, затова се бият", твърдяла Ванга. "Тя смяташе, че те използват нашето тяло, за да могат да съществуват", цитира подробности от паметния разговор Робева. Самата тя е на мнение, че когато се вселят в даден човек, извънземните "подменят неговата същност" и го превръщат в "биоробот". "Как може да се различи биоробота от истинския човек? Биороботът се стреми само към материалното, а истинският човек се стреми към духовното, носи духа Божи, стреми се да се усъвършенства...", не може да забрави уроците на голямата ясновидка ексшампионката.

Ванга не пропуснала да отвори очите на любимата си спортистка и за "необикновената енергия на Рупите". "Може би затова тя се премести през 80-те години в Рупите", смята Робева. "Силите са й казали да го направи. Защото дотогава тя гледаше в Петрич. За първи път отидох при нея, когато Ванга живееше в Петрич, още през 1973 г.", разказа още Нешка Робева.

"Леля Ванга казваше и че има прераждане. Че има йерархия. Тази битка, вика, която става на земята, става и горе", спомня си екстреньорката на националния отбор по художествена гимнастика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !