Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Цяла гимназия в Перник се включи в проекта По-полека

отпечатай новината

06.06.2024 15:24 | Видян 342 пъти

Цяла гимназия в Перник се включи в проекта По-полека

Перник стана част от проекта По-полека! Спаси живота си, не бързай на Екопрограма.

СУРИЧЕ Д-р Петър Берон вече излъчи пред част от гимназистите презентацията, която подготвиха организаторите от сдружението. В нея са включени данни за пътната картина в България, която е съпроводена от трайна черна статистика. Посочени са основните причини за това, като е поставен акцент върху ролята на младите, които могат да донесат промяна на негативната тенденция чрез отговорно поведение и спазване на правилата. В рамките на презентацията са показани и видеата по проекта По-полека! Спаси живота си, не бързай, както и специалното видеообръщение на актьора и влогър Стефан Попов – Chefo.

Училището ще продължи да излъчва презентацията и пред другите класове до 15 юни.

В рамките на събитието, което е част от проекта към ММС – „По-полека! Спаси живота си, не бързай”, бе основан и младежкият клуб по безопасност на движението.

*Презентацията е част от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта (2023-2025) на Министерство на младежта и спорта по проект „По-полека! Спаси живота си, не бързай” (НПИМД № КО2-116/2023, договор № 25-00-78/01.12.2023 г.).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !