Хората ще се самоорганизират срещу...

Отново станахме свидетели на циганска саморазправа. След...

Общинският съветник от София,...

Благовест Георгиев, който участва в катастрофа през...

Принц Уилям сияе в хиподрума Royal Ascot с кралица Камила и свекърите

отпечатай новината

20.06.2024 11:45 | Видян 402 пъти

Принц Уилям сияе в хиподрума Royal Ascot с кралица Камила и свекърите

Принц Уилям помаха на аплодиращите тълпи, докато се присъедини към кралица Камила в Royal Ascot, тъй като баща му крал Чарлз пропусна втория ден от състезанието, съобщи Mirror.

Принцът на Уелс се присъедини към своята доведена майка, която носеше кралско синьо, както и към графа и графинята на Халифакс в каляска по време на традиционното шествие, докато присъстваше на състезанията без съпругата си Кейт, която все още се възстановява след диагнозата си рак. Тя се присъедини към кралските особи на Trooping the Color в събота, но не се очаква в Royal Ascot тази седмица. Крал Чарлз, който също се лекува от рак, не беше на състезанието днес, но проведе серия от аудиенции в Бъкингамския дворец.

Към Уилям обаче се присъединиха множество роднини, включително братовчедите му принцеса Юджини, която се присъедини към шествието с каретата със съпруга си Джак Бруксбанк, както и Зара Тиндал и нейният съпруг Майк и принцеса Беатрис, както и родителите на съпругата му Карол и Майкъл Мидълтън . Карол носеше светлосиня рокля на цветя от Self Portrait, докато Майкъл носеше традиционния цилиндър и опашки. Говори се, че двойката се е събрала около най-голямата си дъщеря Кейт от началото на годината, когато тя претърпя тежка коремна операция и след диагнозата й рак и химиотерапия.

Принцеса Ан на събитието

Мидълтън са редовни посетители на Royal Ascot и за последен път бяха видени на кралско събитие през декември, когато присъстваха на концерта на Кейт за коледни песни в Уестминстърското абатство. Кейт направи първата си публична поява след съобщаването на новините за рака в събота, когато участва в парада за рождения ден на краля Trooping the Colour.

Други кралски особи, участващи във втория ден от състезанието, бяха Едуард и Софи, херцогът и херцогинята на Единбург, които днес празнуват 25-ата си годишнина от сватбата, и херцогът и херцогинята на Глостър.

Фърги се присъедини към семейството

Вчера играчи, облечени в зашеметяващи шапки, летни рокли и елегантни костюми, аплодираха състезателите по време на деня на откриването на известната среща в Беркшир. Събитието е основано от кралица Ана през 1711 г., след като тя обявява Аскот за идеален за „коне, които галопират с пълна сила“, и днес се е превърнало в голямо социално събитие, колкото и в спортна атракция.

Пишейки в официалната програма, Чарлз и Камила пожелаха на състезателите „най-добър късмет“ в преследването на „тръпката на победител в Royal Ascot“.

Принцът на Уелс прекара време с Карол Мидълтън

Към принц Уилям се присъедини братовчедката Зара Тиндал

Royal Ascot 2023 беше първият им като крал и кралица и двойката – която се изправи срещу чистокръвните коне на кралица Елизабет II – наблюдаваше как техният кон Desert Hero печели King George V Stakes, първият им победител на известната среща като собственици. Покойната кралица беше страстен собственик и развъдчик на чистокръвни животни и имаше повече от 20 победители в Royal Ascot по време на 70-годишното си управление.

Чарлз и Камила написаха: „Достави ни огромно удоволствие и радост да станем свидетели на победата на Desert Hero в King George V Stakes миналата година, особено след като той беше отгледан от Нейно покойно Величество. Пожелаваме на всички участници тази седмица много късмет в търсейки уникалната тръпка на победител в Royal Ascot.

Принцеса Юджини аплодира конете

„Също така се надяваме, че тези тук на хиподрума и гледащи от вкъщи ще се насладят на пет дни на най-добрите състезания, които този спорт може да предложи.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !