Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Хилтън, Хаят, Халите и Приморско с БГ туристически награди

отпечатай новината

21.06.2024 15:37 | Видян 609 пъти

Хилтън, Хаят, Халите и Приморско с БГ туристически награди

Шестото издание на Българските туристически награди се проведе по изключение в Царево. Общината стана домакин на събитието по идея на кмета Марин Киров, след като спечели на миналото издание на призовете признанието за вътрешна дестинация. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Този път с него бе отличена Община Приморско - първата у нас, разработила и лансирала цяла съвременна лого концепция, като наградата бе връчена от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той получи специалния приз Приятел на туризма, а конферентната част на церемонията протече под мотото "България - сигурна дестинация".

Градски хотел на годината, избран от международното жури с членове от САЩ, Швейцария, Великобритания и България стана обновеният 23 години след пускането си столичен Hilton. Хотелска верига на годината е наброяващият вече 6 обекта Hyatt -2 HyattRegency и 4 HyattInclusiveCollection. Sante' Spa Hotel Велинград е зелен/спа хотел на годината. А the LODGE в Царево е крайбрежен хотел на годината. Хотелските призове бяха връчени от Павлин Петров, заместник-министър на туризма. Министерството на туризма традиционно вече 6 години е партньор на българските туристически награди. Това лято под мотото: Намери своята морска история.

Новата награда за Туристическа атракция на годината отиде при най-голямата инвестиция в сектора, както и една от най-значимите в страната, както и най-грижливата и най-прецизна реставрация на паметник на културата - Централните хали в София от Кауфланд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !