Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фолк-двойката се жени през зимата в Лас Вегас

отпечатай новината

30.09.2009 10:20 | Видян 9396 пъти | Гласували 1

Фолк-двойката се жени през зимата в Лас Вегас

Дългоочакваното завръщане на музикалната сцена на поп-фолк певицата Галена вече е факт. Прощапулникът бе в нощния бар на девинския SPA hotel PERSENK, където над 300 души пяха с нея.

Звездата на “Пайнер” представи и двете си нови парчета – “Лоша ли съм” и “За последно”, която до седмица ще има и видео-клип. Феновете в заведението, сред които бяха и Лили от Биг Брадър и Мисис България Галина Недялкова, обаче многократно си поръчваха тоталният хит “Нещастница”. Неотлъчно до младата майка бе и половинката й Галин, на който тя попя на ухо.

През деня преди участието суматоха се вихреше по коридорите на петзвездния хотел. Причината обаче не бе Галена, а тримесечният й син Стефан. Това бе първата публична поява на малкия сладур. Цял арсенал от роднини пък се грижеше за бебето. В хотела бяха бащата на Галин Анастас заедно баба Стефка - майката на Галин, на когото е кръстен наследникът. Майката на Галена Венета пък се завърна окончателно от гурбет в Гърция, за да се грижи за внучето си. Слънчевото момченце бързо се превърна в любимец на гостите и персонала. Той през цялото време си гукаше, а Галена и Галин му пееха детски песнички.

“Искам още пет деца” – отсече великотърновският бизнесмен, при което на лицето на певицата грейна усмивка. “Ако искаш пет деца, въобще няма да успея да отслабна” – скастри го звездата. Тя разкри, че с удоволствие би се подложила на “Програмата за отслабване”, която предлагат в PERSENK, като част от програмата Anti Aging Style съвместно с клиника “Юнайтед Медикъл “, тъй като има да сваля още 6 килограма.

Докато започне да тренира обаче, певицата се възползва от невероятните SPA процедури с мурсалски чай, които се предлагат само в Девин.

“През зимата с Галин ще отскочим до Лас Вегас, много искам да се оженим там и ще го направим”, разкри най-накрая Галена плановете за сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !