Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена: Бих родила второ дете веднага

отпечатай новината

28.09.2009 17:00 | Видян 12648 пъти | Гласували 3

Галена: Бих родила второ дете веднага

Първо трябва да изкъпя бебето и след това съм на ваше разположение. Така фолкдивата Галена деликатно парира журналистическите въпроси към нейната особа в девинския хотел “Персенк”. Наистина след час-два младата майка спази обещанието си да отговори и на най-парливите запитвания, минути преди да взриви публиката в нощния бар на родопския комплекс, съобщават от podtepeto.com.

Сексапилната звезда на “Пайнер” призна, че има да сваля още 5-6 килограма, за да постигне идеалното си тегло. "По време на бременността качих цели 18 килограма. Бях станала 73 кила. За 3-те месеца след раждането на Стефан успях да отслабна с цели 12 килограма, сега кантарът показва 61 кг. Не съм играла на пилон в морски курорт ден преди родя, както и не съм прилагала драстична диета, от която да съм припадала в Слънчев бряг, опровергава писанията в жълтата преса певицата. Слънчев бряг бяхме само за ден с Галин на празник на наши приятели, на които сме кръстници. Заради бебето не съм ходила никъде на почивка това лято. За първи път сега водя с мен Стефан. Защото в Девин въздухът е кристално чист, а и още е топло", обясни Галена. Тя не кърми бебето, защото то е било в ковьоз и е закърмено с биберон. За отглеждането му се редуват майките на Галена и Галин.

"Една нощ спи при нас, една нощ при тях. Така си наваксвам със съня. Галин ми помага като приготвя шишетата с храна. Бих родила второ дете веднага, ако знам, че ще е момиче", разкри певицата. "Сега съм радостна, че направих Галин горд баща на момче."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !