Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Златка - все още обидена на "Dancing Stars"

отпечатай новината

23.11.2009 14:15 | Видян 5583 пъти | Гласували 1

Златка - все още обидена на

Месеци след първоначалната покана за участие в "Dancing Stars" мис Плеймейт Златка Димитрова още не може да забрави обидата от решението на БТВ да я отхвърли в последния момент,

Това призна красивата брюнетка в БГТВ-шоуто на Патриция Кирилова „Часът на блондинките".

„Разочарована съм от Dancing Stars. От екипа ми се обадиха още през лятото да ми кажат, че са ме избрали, но седмица преди началото на шоуто ми казаха, че няма да мога да участвам, тъй като съм била лице на Нова телевизия, която излъчи конкурса Мис Плеймейт.

Но не мисля, че това беше реалния повод да ме отхвърлят от предаването. Сигурна съм, че ако бях участвала  в него, щях да съм една от фаворитките", разказва Златка.

И не крие, че след разочарованието срещнала Благой Иванов, с когото изживява от месец истинска любов, пише lifestyle.bg.

„С Благой сме само от месец заедно, но засега е перфектно, разбираме се. Не сме сае карали никога със Златка Райкова, нито сме приятелки. Познавам я от конкурса Мис Плеймейт, но не сме близки", допълва бургазлийката.

Тя говори още за качествата,  които  трябва да има едно момиче, за да победи в конкурс и за последната победителка в надпреварата за Мис България.

„Много лоши неща се изписаха за нея. За подобен конкурс тя трябва да има поне чар, не мога да разбера как побеждават".

Снимка: сп. Playboy

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !