12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кондьо пя в Бургаския затвор

отпечатай новината

22.12.2009 09:40 | Видян 4750 пъти

Кондьо пя в Бургаския затвор

На 21 декември Кондьо пя в залата на Бургаския затвор. Със своите хитове звездата на DIAPASON RECORDS поздрави с настъпващите Коледни и Новогодишни празници всички пребиваващи там и целия персонал.

Изпълнителят, който излезе предсрочно от изправителното заведение в края на април тази година, на драго сърце прие поканата да изнесе безвъзмездно концерт в залата на затвора. Кондьо не се отказал от изявата си дори заради неприятното време и влошената пътна обстановка и предприел пътуването от родния си град Сливен.

„Знам добре какво е усещането да се намираш зад решетките и колко е тежко. Ето защо с удоволствие приех поканата да отида и да поздравя хората с моите песни, особено пък в навечерието на тези хубави празници – Коледа и Нова година.”, разказа развълнуван Кондьо малко след приключването на събитието. „Реших, че е мой дълг да накарам тези хора да се почувстват по-добре и естествено, го направих по начина, по който мога, с това, в което съм най-добър – с музика.”, сподели още той.

Още при появата на Кондьо затворниците надали бурни възгласи на одобрение. През цялото време, докато изпълнявал своите хитове те припявали с него и танцували. „Беше много вълнуващо. Усещането да се върнеш на това мястото, е доста особено. Видях много познати лица и нови хора. Всички ме приеха много радушно, което дълбоко ме трогна”, разказа още Кондьо.

„Днес е много вълнуващ за мен ден”, сподели още звездата на DIAPASON RECORDS. „От една страна, се радвам, че успях да поздравя всички в Бургаския затвор, а от друга – преди часове пък по Фен ТВ бе премиерата на клипа към най-новата ми песен „Пускам те”. Изобщо едно страхотно начало на седмицата”, със задоволство каза Кондьо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !