Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

"Горещо" с неизлъчвани кадри за Ванга

отпечатай новината

25.12.2009 09:00 | Видян 7616 пъти | Гласували 2

За коледните празници телевизионният таблоид „Горещо” ще зарадва своите зрители със специално издание, посветено на може би най-големия феномен, с когото сме имали шанса да бъдем съвременници – Ванга. След двата филма за българската пророчица – „Ванга – прорицателката” и „Ванга – между два свята” тази събота, 26 декември, от 22:00 часа зрителите ще имат възможността да видят третия филм от проекта на „Горещо”, съчетаващ нови неизлъчвани до момента кадри и най-интересното от предишните два.
Мислим си, че знаем и сме чували всичко за Ванга – от роднините й, от известните й приятели, от всичките книги и филми за нея. Но слушайки разказите и спомените на хората, които са били дълги години неотлъчно до нея, осъзнаваме колко много неща не знаем за нея – за жената Ванга, за приятелката Ванга, за феномена Ванга.
Каква е жената Ванга? Как придобива дарбата си и леко ли я понася? Как общува с мъртвите и какво мисли за живите? Познавала ли е Ванга?
Без разсъжденията на авторите на филма и без да се натрапва мнението им, само от разказите на очевидците, на хората, които са били всекидневно край нея за нейните способности и чрез интегрираните кадри от филма „Феномен”, всеки сам може да се убеди какъв феномен е била и все още е Ванга. И съседите, и двете й най-близки приятелки са били свидетели на пророчествата й. Когато говори от името на умрели хора, гласът на Ванга се променя, което е запечатано на лента във филма „Феномен” - Ванга говори с детски глас за едно колело...
Хората, с които Ванга е споделяла ежедневието си разказват как пророчицата вътрешно е преживявала тежки моменти с мъката на хората и най-много е страдала от негативизма на тези, които е приемала. Това я уморявало най-много, но често казвала: „Господи, много ми даде! Най-милото ми взема, но много ми даде!” И независимо от всичко, въпреки лошото си здравословно състояние, Ванга не спира да приема и помага на хората до самия си край...
“Бог е създал един човек! Било грък, било циганин, било какъв и да е – Бог е създал един човек. Щом като е човек – значи на Бога е човек!” – така, през устата на най-близкия до Ванга човек през годините – леля Витка – звучи посланието на пророчицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !