Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коктейл-заря от братя Диневи

отпечатай новината

05.03.2008 15:13 | Видян 15333 пъти

Коктейл-заря от братя Диневи

За 15 поредна година с тържествен коктейл-заря, строителните предприемачи братя Диневи отбелязаха Националния празник на България - 3 март.
Тържеството, което се превърна в традиция за предприемачите от Свети Влас се проведе в хотел “Мираж” в Бургас и започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите в жп катастрофата по линията София-Кардам.
По-рано през деня Диневи откриха в Свети Влас барелеф на Апостола Васил Левски. Инициативата е по повод националния празник и е първият етап от изграждането на Алея на народите. Тя ще включва барелефи на национални герои на всички държави, които имат отношение и посещават България и конкретно Свети Влас.

И тази година, двата ресторанта на 4-звездния хотел събраха под един покрив най-добрите звезди на българската поп и фолк музика. На партито бяха поканени бизнес-партньори, политици, интелектуалци, представители на местната власт и др.

Програмата стартира с изпълнения на фолклорен и вокален ансамбъл “Бул ритъм”, както и с уникална заря, подарък за жителите на града. Победителката в първото издание на “Мюзик Айдъл” Невена Цонева доказа за пореден път таланта си и изпя някои от най-добрите си парчета. Звездата на “Комиците” Любо Нейков развесели гостите с невероятните си скечове, като неизменна част от шоуто беше и бургаския доайен Жеко Стоянов. Финала на вечерта бе поверен на  фолк-дивите Деси Слава и Галена, които поддържаха градуса на настроението до късни зори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !