Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Аля Милушева празнува юбилей и Свети Валентин

отпечатай новината

11.02.2010 15:00 | Видян 6190 пъти

Аля Милушева празнува юбилей и Свети Валентин

Топ дизайнерката Аля Милушева ще посрещне своя 30-годишен юбилей в изисканата обстановка на най-прочутия хотел в Рим Rome Cavalieri/The Waldorf Astoria Collection в компанията на съпруга си Денис Димитров, близки приятели и двете си деца.
Двамата ще осъществят романтичното приключение на Празника на влюбените 14 февруари, който е и рождена дата на дизайнерката на най-приказните и ефирни рокли у нас. Облечена в класическа черна рокля с гол гръб, но много лека и въздушна, красивата Аля Милушева и съпругът й ще посрещнат прекрасния празник в звездния ресторант La Pergola, който открива гледка към целия Рим.
Вярна на своя професионален максимализъм обаче, Аля до последно ще се грижи за перфектния стайлинг на клиентките си за Празника на любовта и ще отпътува за столицата на Италия буквално часове преди романтичната вечеря. В чест на 14 февруари, бутикът на Astella Atelier на бул. Витоша ще приветства всички влюбени красавици със специално декорирана в цвета на страстта червена витрина.
"Избрахме Рим за посрещането на юбилея ми, тъй като това е градът, в който реших да стана дизайнер. Това е градът, който винаги ме вдъхновява за творчество" - споделя носителката на Златна игла 2008, която изпитва първата си "любов от пръв поглед" във вечния град. На 8-годишна възраст тя влиза в бутика на Валентино в Рим и витата стълба с червен килим, невероятните рокли в много цветове и емоциите, които предизвикват те, я провокират да подари сърцето си завинаги на модата. В Рим тя преживява и много незабравими мигове по време на сватбеното си пътешествие през 2004-та година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !