Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Тони Стораро прави промоция

отпечатай новината

26.02.2010 15:40 | Видян 6578 пъти

Тони Стораро прави промоция

На 5 март от 19.30ч. Тони Стораро ще направи промоция на албума „60 HITS COLLECTION. MP3”. Домакин на събитието ще бъде ROYAL FOLK CLUB в Студентски град.
С оркестър от шест инструменталисти Човекът-глас ще изпълни някои от най-големите си хитове, които са включени в „60 HITS COLLECTION. MP3”.
На живо ще прозвучат „Отличен (6)”, „Уникат”, „2, 3, 4”, „Седем пъти” и много други хитове. Тони Стораро и Теодора ще представят дуетното си парче „Пак те искам”, като обещават, че този път никой няма да влиза в затвора.
 Изборът на ROYAL FOLK CLUB като домакин на промоцията не е случаен.  Тони Стораро завладя публиката в Студентски град с последния си хит „Отличен (6)”, а ROYAL FOLK CLUB първи отправиха покана към Човека-глас да пее в клуба всеки петък през следващите четири месеца.
„Тони пътува много из цялата страна. С партньорите ни от ROYAL FOLK CLUB решихме, че ще бъде хубаво за всички фенове на Стораро да знаят, че има един ден в седмицата, в който със сигурност могат да отидат на негово участие в столицата. Избрахме този ден да бъде петък” – разкри продуцентът на DIAPASON RECORDS – Ненчо Касъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !