30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Кралев завърши на 18-то място в Бахрейн

отпечатай новината

15.03.2010 13:15 | Видян 3380 пъти

Кралев завърши на 18-то място в Бахрейн

Пламен Кралев, пилот на Trident Racing в GP2 Asia, финишира на 18-а позиция в последното състезание на шампионата, което се проведе в Бахрейн. Българинът стартира 21-и и до края не направи грешка. Зад него остана Шарл Пик от Arden.
„Днес автомобилът няма нищо общо с вчера, когато бе много нестабилен и труден за управление. Върнахме настройките от квалификацията, които не са най-добри за състезание, но поне съм сигурен, че работят. Карах през цялото време на сигурно, защото не се боря за позиция. Целта ми бе да се движа възможно най-близо до темпото на другите пилоти”, коментира Кралев.
„Според мен днес Пламен направи изключителен прогрес. Когато дойде изоставаше с много секунди, а сега във втората част на състезанието бе по-бърз от няколко пилоти на пистата. Дори от Виеторис, с когото се удариха вчера. Като цяло бе под 2 сек от пилотите в челото”, обясни Грациано Микелачи, главен инженер на Trident Racing.
Спринтовото състезание в Бахрейн бе последно за сезона в GP2 Asia, който включва 4 кръга – по два в Бахрейн и Абу Даби. До няколко дни Кралев ще обяви програмата си за новия сезон 2010 г. в Европа.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !