След опитите за самоубийство, Емили...

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана...

Порно СНИМКА на Диона се завъртя в...

Появи се шокираща снимка на задните части на певицата...

Предлагат на Устата да става министър!

отпечатай новината

24.03.2010 10:00 | Видян 4912 пъти

Предлагат на Устата да става министър!

На 1 март Устата обяви, че възнамерява до края на 2010-та да пусне собствена facebook-игра, за радост на своите фенове в най-популярната социална мрежа. По този повод, от няколко седмици екипът на ексцентричната звезда отсява най-интересните предложения в националния конкурс за сценарий на играта, в която по условие Устата ще бъде главен герой. Наред с всички забавни и оригинални идеи, участник в конкурса, живеещ в Испания, предлага героят на Устата да стане министър!
Десетки предложения и щури идеи заваляха след старта на националния конкурс за сценарий на новата facebook-игра, вдъхновена от Устата. Млади и ентусиазирани хора от цялата страна изпращат своите идеи до изпълнителя и искат да го видят в образите на готвач, футболист, автомонтьор, пилот от Формула 1, дори спортист в дисциплината овчарски скок, който се състезава на Олимпиади и печели медали. Фенка на Устата пък предлага героят му да е тамагоче, за което ще се полагат специални грижи – хранене, избор на тоалети и промяна на стайлинг, както и обзавеждане на домът му. Оригиналните идеи на спират до тук – наред с предложенията за надпяване и надиграване в танци с известни личности като Мишо Шамара, Преслава и Слави Трифонов, пристигат сценарии, в които авторите описват героя на Устата като крал, водещ битки със съседни кралства.Уникален сценарий пристигна чак от Испания, в който фен на звездата предлага Устата да влезе в ролята на министър, който да се заеме с осъществяването на реформи в даден сектор. Самият играч пък ще избира сам в кое министерство да се развива действието.
Националният конкурс за сценарий на новата facebook-игра с главен герой Устата продължава до 15 април 2010. Своите сценарии и информация за себе си (име, години, адрес, телефон за контакт), изпращайте на e-mail: game@ustata.bg. Подробните условия за участие в конкурса са публикувани на официалната фен-страница на Устата във Facebook – Ustata (official).
 Най-оригиналните сценарии ще бъдат селектирани, а техните автори поканени на лично интервю с Устата и екипа, разработващ играта. Награден фонд от 5000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите предложения. Победителят ще грабне награда от 2000 лв. и възможността да продължи разработването на сюжета на facebook-играта и за в бъдеще.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !