Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Коко хвърлял бакшиши на Преслава, а на жена си - не

отпечатай новината

10.04.2010 09:00 | Видян 25474 пъти | Гласували 2

Коко хвърлял бакшиши на Преслава, а на жена си - не

Представяме ви поредната серия от сагата за триъгълника Преслава – Коко Динев – Емилия, който този път не можем да наречем любовен, а по-скоро финансов.

Клюкари разказаха пред СЛАВА, че бизнесменът давал бакшиши на спряганата за негова любовница Преслава, а собствената си съпруга държал на сухо. Ето каква история научихме за нашите трима герои:
По ирония на съдбата се случило двете певици да имат участия в кръчмата на Коко в Сандански в една и съща вечер. Кой кого е подгрявал не ни казаха, но когато излязла Преси и започнала да пее на ушенце на шефа, той като истински бохем оценил творчеството й със солидна сума пари. Говори се, че по време на цялото й участие Динев й хвърлял пачки, които нейна приятелка усърдно прибирала в торба. Носят се легенди, че при Коко певицата на годината редовно изкарвала по няколко бона. „Тя много му се лигави, пее му, ухажва го, прави му комплименти и той си отпуска душата и портфейла за нея”, коментират очевидци.

За собствената си жена Емилия обаче Коко никак не се раздал. Не че не се радвал на изпълненията й. Именно статутът й на официална негова половинка го спирал да й хвърля бакшиши както на Преслава. Когато блондинката излязла да пее той не й дал и лев, разправят запознати. За сметка на това пък бизнесменът й подари цяло казино. В миналия брой писахме, че Емилия върти хазартното заведение на мъжа си в Кулата, където направи промоцията на албума си и отпразнува рождения си ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !