Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ода на наглостта

отпечатай новината

12.04.2010 16:28 | Видян 4055 пъти | Гласували 2

Ода на наглостта

Европейският химн е Одата на радостта, но първата тв изява на екс-кандидатката ни за еврокомисар Румяна Желева беше Ода на наглостта. Разбрахме колко недостойни сме за нея всички ние, включително Бойко Борисов, а също колко лоши са чуждите медии. Върхът на наглостта беше лафът, че Румбата била създателка на проекта ГЕРБ. Но “последните станаха първи”, добави многозначително тя...

Това е същата оная жена, която пуснамълвата, че майка й получила инфаркт заради препитването на Брюксел, а после се оказа, че женицата много преди това била натирена в старческия дом край Нова Загора. И Румито смята, че трябва да чакаме 50 г., та историята да й дадяла справедлива оценка. То цяла Европа й я даде тутакси още преди 3 месеца: Слаб (2).

Най-лошото е, че тази жена очевидно не съзнава най-важното: никой не й е виновен – тя сама се провали. Поради арогантност, неподготвеност (да не кажем по-силни думи) и очевадна наглост. Това е жалко за нея. Но най-жалко е за всички ни, след като е възможно подобни персони да се издигнат дотам, че да е възможно да изложат просто хей така цялата нация.

В същото време Румба 2 загрява на старта.  Някаква девойка си е въобразила, че доверието на 1 добър и донякъде наивен човек като Симеон Дянков е достатъчно основание тя да коли и да беси в неговото министерство. Дори да прекрачва елементарните норми на възпитанието в служебните отношения с други достойни мъже.

И пак в този дух идва трета история от днешния брой на Супер 19’.  Една уважавана тв звезда, разследваща журналистка при това, се оказва надарена от миналата власт с нагла заменка в полите на Витоша. На какво основание ли? Ами била близка с Доган не по-малко от Мадам В. Всъщност и тя самата е Мадам В, понеже и тя е Валя. Ахчиева.

Крайно време е, освен Ода на наглостта, някой да запее и Ода на почтеността в нашата държава. Дай, Боже!     

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !