Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Две семейства напускат къщата в четвъртък

отпечатай новината

14.04.2010 15:20 | Видян 5403 пъти

Две семейства напускат къщата в четвъртък

Този четвъртък предстоят вторите елиминации в Big Brother Family! В понеделник съквартирантите номинираха за изгонване Радка и Чавдар Каменарови, Цветелин и Ванеса Цветанови, както и Мария и Стоян Шопви. На номинираните ще им трябва много късмет, защото две семейства ще напуснат шоуто, а само едно ще остане!

След номинацията си Стоян е по-тих от всякога, може би замислен за това дали ще го изгонят. Той помага на всички в къщата и стриктно изпълнява наказанието си. Дали се е разкаял за постъпката си или изплашил от номинацията си само можем да гадаем? Съпругата му Мария е щастлива и доволна от укротяването на „опърничавия”.
Цветелин за втори път е на номинации. Той е човекът, събрал най-много негативи в къщата. Това обаче видимо не го притеснява. Той и съпругата му Ванеса продължават да разменят ласки помежду си и сякаш номинацията още повече сплоти семейството им.
Радка и Чавдар също не бяха изненадани от номинацията. Те от дни изказваха предположения, че ще бъдат номинирани от останалите. Разликата в поколенията си каза тежката дума.  Рождения ден на Веселин, който нажежи страстите на съквартирантите до червено, разстрои здравословното състояние на Чавдар.
След обстоен медицински преглед се установи, че здравословното състояние на възрастният съквартирант не позволява да остане в къщата. Затова се наложи неговото хоспитализиране, където медицински лица следят отблизо кръвното му налягане и витални функции.
В началото на живото предаване в четвъртък Чавдар Каменаров ще вземе решение дали да продължи битката и да участва в елиминациите или да се отдаде на здравословна почивка.

Преди няколко дни Стоян предизвика Цветелин да премерят мъжеството си. Big Brother ще изпълни желанието им като подложи, на живо, на тест за интелигентност тримата номинирани мъже. Освен това ще има и тест за обща култура. По време на живото предаване мъжката част от номинираните семейства ще отговаря на въпроси от „Стани богат” пред съквартирантите си. Ще влезнат и по двама защитника на всяко едно от номинираните семейства, както и психологът на шоуто, Ани Владимирова. 


Кой е мъжът в къщата?
В къщата на Big Brother Family има семейства, в които цари хармония и това, че мъжът не изкарва парите не го прави нещастен. Типичният пример за това е бившият таксиметров шофьор Радо. Съпругата му Анжелика има доволен доход и не смята за нужно мъжът й да работи за „жълти стотинки”.
След изказването на Давид в „Big Brother – Истината”, че Радо е мъж под чехъл се заформи нова вражда в къщата. Радо и Анжелика реагираха остро на това твърдение. Беларуската танцьорка не е съгласна, защото тя и съпругът й винаги взимат семейните решения заедно.
Чехльото Давид е враг номер едно на Радо в момента. Радо се присмива на самочувствието, с което Давид влезе отново в къщата, претендирайки за мъж, с чантата на Елеонора в ръка. Сега семейство Петрови дори не иска да дели общо домакинство с Качанови.
От два дни наказаните мъже изпълняват всички домакински задължения в къщата. На Давид се падна да направи картофена салата, но не всички се радваха да я опитат. Заради подозрителната хигиена на Давид, Анжелика отказа да яде приготвеното от него ястие.
Как ще изкара три дни на „леб и сол” гнусливата Анжелика, като обидения Давид заплаши да я остави гладна?
Кои е мъжът в къщата Давид или Радо?


Мисия „Умирай трудно”
Новата мисия на съквартирантите е вдъхновена от безрезервната отдаденост на мъжете в къщата към жените им. Big Brother реши да изпита смелостта на мъжката част и техния остър ум. Съквартирантите трябваше да спасят човешки живот като обезвредят бомба.
Жените бяха вързани върху бомби, които можеха да избухнат всеки момент. Мъжете имаха точно пет минути, за да обезвредят бомбите и да спасят любимия човек. Пясъчен часовник отмерваше времето от активирането на бомбите до тяхното избухване.
За да обезвреди бомбата всеки мъж трябваше да постави на платформата пред жена си точно четири литра вода в една от тубите. За целта можеха да използват единствено двете туби от минерална вода, с които разполагаха – едната 3-литрова, другата – 5-литрова.
Мъжете нямаха право да обсъждат един с друг как се справят със задачата, но можеха да търсят съвет от половинките си. Допустимата грешка беше в рамките на не повече от 50 милилитра. Някои от съквартирантите заложиха на логиката, други се довериха на точното си око.
Цветелин, Веселин и Павлин се провалиха при изпълнението на задачата и чуха експлозия. Сапьорът наистина греши само веднъж!
Всеки, който спаси любимата си, спечели 20% от месечния бюджет на своето семейство. Героите Стоян, Христо, Давид и Радо заслужиха аплодисментите и целувките на спасените си жени.
„Big Brother – Истината” вече в неделя
От тази седмица епизодът на „Big Brother – Истината” се измества от събота в неделя. Всяка неделя от 20 до 22 часа ще бъде времето, в което зрителите на Нова телевизия ще научават скритите тайни на съквартирантите от къщата на Big Brother Family! Кой ще седне на детектора на лъжата тази неделя? Предстои да разберем...
 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !