Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Шопови и Цветанови изгонени от къщата

отпечатай новината

16.04.2010 13:30 | Видян 7205 пъти

Шопови и Цветанови изгонени от къщата

Зрителите на Нова телевизия, направиха своя избор, Чавдар и Радка Каменарови, остават в борбата за голямата награда на Big Brother Family. По време на Big Brother Live снощи вечер три семейства се изправиха във война за оставане в къщата. След четири седмици агресивно поведение от страна на Стоян Шопов, вулгаризми и пасивно поведение от страна на Цветелин и Ванеса, феновете на предаването решиха, че най-достойни да останат в къщата са възрастната двойка Каменарови.
Въпреки лошото си здравословно състояние и двудневна хоспитализация, Чавдар Каменаров, като истински представител на старата школа, се оказа твърд като камък и се прибра в семейната къща на Big Brother, за да проведе битката с другите две семейства от там. Неговата решителност и твърдост, както и благородната цел, за която е решил да похарчи голямата награда се оказаха решаващи за зрителския вот.
Освен това семейство Каменарови се доближават и най-много до профила на щастливо семейство, посочен в сайта www.bigbrotherfamily.bg. Между тях има 85% хармония в отношенията, а науката е това, което мотивира участието и оставането на изобретателя и лекарката в шоуто.
Психологът Ани Владимирова оприличи двете изгонени семействата с животинки. Изгонените Шопови, за нея, са две пирани, пазещи собствената си територия. При Мария и Стоян има 57% съвместимост, а хармонията в отношенията идва от агресията към външния свят. Цветанови са маймунки, силно привлечени от любовта един към друг. Цветелин и Ванеса имат огромно доверие помежду си и 71% съвместимост, но се чувстват сами срещу целия свят и това е, което ги сплотява.
Шопови напуснаха шоуто след като 69,1% от зрителите гласуваха срещу тях. Цветанови бяха изгонени с  22,8% негативен вот.
Какво се случи с двете семейства веднага след излизането им от къщата?

Шопови
Силно нервния, често агресивен и доста избухлив Стоян Шопов не показа нищо от тъмната си страна, а напротив – изглеждаше смирен и спокоен и усмихнато носеше дъщеричката си на ръце. Неговата капризна половинка Мария не криеше вълнението си и се опитваше да разбере какво от преживяванията им в къщата е излъчено. Тя дори помоли за запис на всичките предавания досега.

Цветанови
Цветелин не повярва, когато чу, че те са втората двойка, която трябва да напусне къщата тази вечер.  И докато Чавдар гледаше победоносно, в погледа на Цецо се четеше шок, недоумение и съжаление. Все още невярващ, че излиза от къщата, Цветелин искаше да си вземе армаган за спомен. Минути след като напуснаха сцената двете семейства си общуваха на път за шоуто на Иван и Андрей. Дори имаха план да им демонстрират на живо своята запазена марка – мъжка целувка.

Веднага след като камерите се включиха обаче, Цецо отново влезе в своята роля. Досега наглед спокойния, усмихнат и шегуващ се Цветелин се превърна в лошото момче, което познаваме от къщата.

Какво се случва в къщата?
В момента, в който семействата напуснаха къщата, коментарите на съквартирантите започнаха. Всички честитиха победата на Каменарови, а Радка си пожела Чавдар да е здрав, пък другото не е важно. В същото време повечето от съквартирантите изразиха съжалението си, че някои от хората, с които са се сприятелили  са си тръгнали. На Радо, Анжелика и на Веско - Газката им е беше много мъчно за Шопа. Павлин, Сашка, Корнелия и други съквартиранти също не скриха разочарованието си, че семейство Шопови са вън от играта.
От друга страна всички забелязаха реакциите и шока на Цветелин при новината, че си тръгва. Съквартирантите коментираха, че е пребледнял след новината.
-Цял ден не си приготви багажа, сигурен беше че остава –коментира Веско.
-Не го очакваше, гледаше като гръмнат – пригласяше Радо.
 
По-късно в ресторанта на къщата, Христо и Газката обсъждаха промяната в поведението на баба Радка.
-Баба Радка ме изкефи! – радваше се Газката.
-Радка е много жива жена. Единственото, което ме е яд е, че не е домакиня. – сподели Ицо.

Това не беше последната победа на пловдивските патриарси за тази вечер. Малко по-късно се разяри борба за освободената синя стая. След дълъг спор с Елеонора, Чавдар и Радка се нанесоха победоносно в отделената спалня.

Мистерия...
От два дни, и особено след снощното изгонване на две семейства, съквартирантите са озадачени от малкия брой семейства, останали в къщата. В къщата се усеща тягостно напрежение, което Радо нарече „затишие пред буря”. Спекулациите и коментарите са повече от интересни. Подготвени за всякакви изненади, от страна на Big Brother, съквартирантите очакват неочакваното. Имаше догадки като връщане на стари съквартиранти обратно в къщата. Чуха се и предположения за нови попълнения. Някои от съквартирантите пък мислят, че в къщата ще влязат други техни роднини.
Но Big Brother винаги е непредвидим... Какво ще случи?
Подготвил ли е наистина Big Brother изненада и каква ще бъде тя?
Предстои да разберем...

В епизода довечера ще видим:
-Последни видеа и силните моментите на изгонените Цветелин и Ванеса и Стоян и Мария.
-Какво споделиха в изповедалнята съквартирантите за любовта?
-Чавдар и Радка за първи път тази вечер сядат в ресторанта с останалите и си говорят надълго и нашироко с младежите.

„Big Brother – Истината” с изгонените Мария и Стоян...
Неделя вечер отново ще бъде вечер на тежки признания за зрителите на Нова телевизия. Този път „Big Brother – Истината” ще ни покаже най-критите тайни на Мария и Стоян Шопови. Малко преди да напуснат къщата те седнаха на детектора на лъжата. Истините, които разкриха един за друг поставиха връзката и оставането им заедно под голямо съмнение!

Разкритията на полиграфа, шокиращи признания от миналото и настоящето на Мария и Стоян гледайте неделя вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Какво накара Стоян да избухне в студиото на „Big Brother – Истината”, а верен негов приятел да трябва да бъде озаптяван от охраната?

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !