Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Теодора разказва за премеждията си

отпечатай новината

23.04.2010 13:00 | Видян 5602 пъти

Теодора разказва за премеждията си

Теодора ще бъде гост в предаването „Нарисувай се…” по Фен ТВ на 25.04 (неделя) от 16.30 часа. Примата на Diapason Records ще разкаже за доста забавни и не дотам весели премеждия по време на снимки на свои клипове и ще сподели спомени от срещите си с някои от най-големите балкански звезди.
Синеоката бургазлийка ще покаже на зрителите шест песни, които много харесва. Изборът й е комбинация от парчета от нейния репертоар и от творчеството на някои от най-любими й звезди от различни балкански държави. Изпълнителката на Любовница ще разкрие как снимките на почти всички нейни клиповете са белязани с инциденти (за щастие без трагични последици). „Наистина сякаш е някаква прокоба и винаги нещо се случва. Или проблем с техниката, или опасност от падане… какво ли не. Мога да разкажа безброй истории в тази посока.”, каза Теодора. „Все пак се опитвам да не ги изживявам тези неща, а да гледам по-философски. Винаги си казвам, че всичко е добре, когато свърши добре.”, заяви категорично тя.
Каква картина ще подари Теодора на зрителите на Фен ТВ ще разберете от предаването „Нарисувай се…” на 25.04 (неделя) от 16.30 часа. Ако пропуснете премиерата, можете да проследите повторението на 26.04 (понеделник) от 11.00 ч.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !