Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Звездите подготвят изненади за Третите годишни награди на Фен ТВ

отпечатай новината

09.04.2010 14:30 | Видян 6354 пъти

Звездите подготвят изненади за Третите годишни награди на Фен ТВ

Седем от изпълнителите на Diapason Records ще вземат участие в грандиозната церемония по случай връчването на Третите годишни музикални награди на Фен ТВ, която ще се състои на 13 април (вторник) от 19.00 часа под купола на цирк „Балкански”. Публиката ще може да се наслади на изпълненията на фолклорната изпълнителка Румяна Попова, както и на попфолк звездите Валентина, Dillan, Славена, Ерик, Теодора и Тони Стораро.
Пищната церемония ще открие македонския славей Румяна Попова, която ще представи по напълно различен начин песен от последния си албум „Песни като старо злато”, който е номиниран за Фолклорен албум на годината. Изпълнителката ще премери сили с конкуренцията и в категориите за Фолклорен изпълнител и Фолклорна песен с „Йовано, Йованке”.
След нея щафетата ще поемат колегите й от попфолк жанра. Теодора ще представи актуалния си хит „Любовница”, чието видео от вчера вече може да бъде видяно само в ефира на Фен ТВ. Примата на Diapason Records е истински шампион по брой номинации. Синеоката певица има цели пет в категориите – Албум (за „Мой късмет”), Най-прогресиращ изпълнител, Клип (за „Адреналин”), Дует/ група (за „Горещо място” – проект с гръцките звезди Master Tempo) и разбира се, Изпълнителка на 2009.
Ерик, който ще мери сили в категорията за Изпълнител на годината, ще представи новия си хит „Веднъж да се разпиша”. Екстравагантния певец обещава отново да изненада всички с уникален тоалет на Александър Маккуин, с което да покаже своето уважение към творчеството на вече покойния фешън гуру.
Любимецът на дамската аудитория, Dillan ще изпълни последната си песен „Пробвай върху мен”, която само за го броени дни се превърна в разбиващ хит. Прогнозите сочат, че чаровникът има огромни шансове да отнесе наградата в категорията Дебют на 2009, в която е номиниран.
Валентина и Славена, които тази година останаха без номинации за Наградите на Фен ТВ, ще представят чисто нови песни пред  зрителите в цирк „Балкански”.
С чисто ново парче ще зарадва многобройните си фенове и мегазвездата Тони Стораро. Топартистът на Diapason Records очаква песента да се превърне в следващия му хит. Човекът-глас е номиниран в пет престижни категории –  Албум (за „Тони Стораро 2009”), Най-прогресиращ изпълнител, Хит на 2009 (с две песни: „Уникат” и „Отличен (6)”), Клип (за „Отличен (6)”) и естествено, за Изпълнител на годината.

В церемонията по връчване на Третите годишни награди на Фен ТВ на 13 април в цирк „Балкански” ще участват над 20 изпълнители от различни жанрове. Организаторите са подготвили уникално светлинно и звуково шоу и много изненади. Водещ ще бъде обичаната актриса Албена Михова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !