Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Стъклен дом спира

отпечатай новината

22.05.2010 09:00 | Видян 5971 пъти

Стъклен дом спира

Хитовият български сериал Стъклен дом ще радва феновете си още няколко епизода и ще спре. На пресконференцията преди старта продуцентите сами разкриха, че като за начало ще се излъчат едва 10 епизоза, след което сериала ще излезе в лятна почивка.

Дали серийният филм ще продължи, зависи от рейтинга му, който в момента е доста висок. Според данни на TV Plan/TNS за април средно 1 352 000 зрители са го гледали, което го поставя на трето място след турския сериал Листопад и шоуто България търси талант. Заради големия интерес ще бъдат заснети всички 66 епизода от първия сезон на сагата. В момента той върви само в неделя, докато от септември ще го гледаме всяка делнична вечер. А и няма как Стъклен дом да не продължи да разказва историята за мола, след като шефът му Стефан Данаилов възкръсна!

От последния епизод стана ясно, че Димитър Касабов всъщност е жив. Той бе уж убит в първите минути на първата серия, около което започна да се върти целия сюжет. Стефан Данаилов, който изпълнява ролята на Касабов заяви: " Истина е, че голяма част от зрителите не вярваха, че ще се ангажирам с роля, която от 15-ата или 25-ата минута от сериала ще свърши". Ламбо разкрива, че живият му герой се намира в Лондон и скоро няма да умре. По стечение на обстоятелствата в сагата синът му Камен става баджанак със собствения си баща, тъй като се захласва по съпругата му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !