Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Събуждаме се с Витомир Саръиванов

отпечатай новината

09.06.2010 16:00 | Видян 4991 пъти | Гласували 1

Събуждаме се с Витомир Саръиванов

Витомир Саръиванов сменя Никола Стойнов като водещ в сутрешния блок на Нова тв. Тази новина върви из коридорите на медията от няколко седмици, а в най-скоро време ще бъде огласена официално.

"Монитор" научи, че лъчезарният Коко, заел мястото на Милен Цветков в края на февруари, ще бъде до Лора Крумова до петък. В понеделник в неговия стол се разполага Витомир Саръиванов.

Според запознати в дъното на кадровата смяна стои Нико Тупарев - продуцент и кумец на програмната директорка на Нова тв Олга Лозанова. Той лансирал приближения си Саръиванов за сутрешно лице от няколко месеца.

Първоначалната идея била именно Витомир да смени Милен Цветков. Реализацията се забавя заради "Биг брадър фемили", където Саръиванов води "Цената на истината". Утрешният финал на риалити шоуто обаче отваря възможност на Вито за ново назначение.

Любопитна подробност е, че и Стойнов, и Саръиванов са бивши спортни журналисти. Коко работи дълги години в пресата, а кариерата на Вито тръгна с коментари на мачове в студиото на БНТ. После обаче Саръиванов попадна под крилото на Тупарев и разшири кръгозора си, включвайки се като водещ в риалити проектите "Островът на изкушението" и "Цената на истината".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !